Táto nátierka nie je len pre milovníkov nátierok! Nátierky, ktoré spestrujú naše každodenné raňajky, desiaty, olovranty. Vyskúšajte na čerstvé chlebíky, na rožky a pod.
Tuniaková nátierka
|
Vytlačiť recept
|
Pridať do nákupného zoznamu
Tento recept už je v nákupnom zozname
|
Tuniaková nátierka - Táto nátierka nie je len pre milovníkov nátierok! Milujeme nátierky, ktoré spestrujú naše každodenné raňajky, desiaty, olovranty. Vyskúšajte na čerstvé chlebíky, na rožky a pod.
Množstvo | Príprava |
3 osoby | 5 minút |
Varenie | Pasívny čas |
7 minút | 1 hodina |
|
|
Tuniaková nátierka
Tuniaková nátierka - Táto nátierka nie je len pre milovníkov nátierok! Milujeme nátierky, ktoré spestrujú naše každodenné raňajky, desiaty, olovranty. Vyskúšajte na čerstvé chlebíky, na rožky a pod.
|
Prísady
- 150 g tuniak vo vlastnej šťave
- 100 g majonéza
- 100 g syr tavený
- 2 ks vajíčko uvarené
- 1 ks cibuľa nastrúhaná
- soľ
- mleté čierne korenie
Množstvo: osoby
Jednotky:
Postup
- Tuniaka aj so šťavou nalejeme do misy a pridáme majonézu, tavený syr a nastrúhanú cibuľu.
- Dôkladne premiešame. Pridáme tvrdé, na kocky nakrájané vajíčka a ochutíme podľa chuti. Necháme v chladničke odstáť. Ponúkame s čerstvým chlebom alebo s pečivom.
Zdieľať recept