Kurací paprikáš
|
Vytlačiť recept
|
Pridať do nákupného zoznamu
Tento recept už je v nákupnom zozname
|
Kurací paprikáš
Množstvo | Príprava |
4 osoby | 15 minút |
Varenie |
30 minút |
|
|
Kurací paprikáš
Kurací paprikáš
|
Prísady
- 1000 g kuracie krídla
- 1 ks cibuľa veľká
- 250 ml smotana na šľahanie
- 1/2 ČL soľ
- 1/2 ČL mleté čierne korenie
- 1 PL mletá červená paprika
Množstvo: osoby
Jednotky:
Postup
- Na kocky nakrájanú cibuľu orestujeme na oleji. Pridáme umyté kuracie krídla a podlejeme vodu. Ochutíme so soľou, s mletým čiernym korením a s mletou červenou paprikou.
- Varíme na miernom ohni do mäkka. Občas premiešame.
- Na konci nalejeme sladkú smotanu a privedieme do varu. Varíme na miernom ohni ešte pár minút. Podávame s haluškami.
Zdieľať recept