Kuracia pečeň s vajíčkami
|
Vytlačiť recept
|
Pridať do nákupného zoznamu
Tento recept už je v nákupnom zozname
|
Kuracia pečeň s vajíčkami
Množstvo | Príprava |
4 osoby | 15 minút |
Varenie |
30 minút |
|
|
Kuracia pečeň s vajíčkami
Kuracia pečeň s vajíčkami
|
Prísady
- 500 g kuracia pečeň
- 12 ks vajíčko
- 1 ks cibuľa
- 3 strúčik cesnak
- 1/2 šálka petržlenová vňať
- 1 ČL soľ
- 1/2 ČL mleté čierne korenie
- 3 PL olej
Množstvo: osoby
Jednotky:
Postup
- Kuraciu pečeň očistíme a nakrájame na menšie kúsky. Krátko povaríme. Zlejeme vodu a necháme vychladnúť.
- Uvaríme natvrdo 6 kusov vajíčok. Očistíme a nakrájame na väčšie kocky. Petržlenovú vňať a cibuľu nakrájame na menšie kúsky, cesnak roztlačíme.
- Rozšľaháme zvyšné vajíčka a zmiešame s pečeňou a s vajíčkami, pridáme petržlenovú vňať, cibuľu a cesnak. Všetko premiešame.
- Formu vymastíme a nalejeme pečeňovú zmes. Pečieme vo vyhriatej rúre asi 30 minút. Podávame s chlebou.
Zdieľať recept