Mäsové guľky v paradajkovej omáčke

Výborný tip na obed, večeru! Vyskúšajte niečo nové z mletého mäsa!

Mäsové guľky v paradajkovej omáčke
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Počet hlasov: 2
Hodnotenie: 5
Váš hlas:
Ohodnoť tento recept!
Vytlačiť recept
Tento recept už je v nákupnom zozname
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke -Výborný tip na obed, večeru! Vyskúšajte niečo nové z mletého mäsa!
Množstvo Príprava
4 osôb 15 minút
Varenie
25 minút
Množstvo Príprava
4 osôb 15 minút
Varenie
25 minút
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Počet hlasov: 2
Hodnotenie: 5
Váš hlas:
Ohodnoť tento recept!
Vytlačiť recept
Tento recept už je v nákupnom zozname
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke -Výborný tip na obed, večeru! Vyskúšajte niečo nové z mletého mäsa!
Množstvo Príprava
4 osôb 15 minút
Varenie
25 minút
Množstvo Príprava
4 osôb 15 minút
Varenie
25 minút
Prísady
Paradajková omáčka
Množstvo: osôb
Jednotky:
Postup
Mäsové guľky
  1. Prísady na mäsové guľky dôkladne premiešame a necháme v chladničke 30-60 minút odstáť.
  2. Zo zmesi vytvoríme menšie guľky (50g) a položíme na plech s papierom na pečenie. Guľky pečieme vo vyhriatej rúre na 200 ° C cca. 20 minút.
Paradajková omáčka
  1. Na panvici /alebo vo woku/ privedieme do varu paradajkový pretlak (môžeme naliať trocha vody).
  2. Pridáme korenie a podľa potreby ešte dochutíme. Pridáme nastrúhaný syr a varíme kým sa syr neroztopí. Pridáme hotové mäsové guľky a krátko (5-6 minút) povaríme. Podávame s cestovinami, s ryžou alebo s chlebom.
Zdieľať recept

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *