Orechový Išler /bezlepkový/

Ďalší super recept bez lepku! Chutia rovnako dobre ako klasické išlerky, a príprava je taká jednoduchá!

Orechový Išler /bezlepkový/
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Počet hlasov: 1
Hodnotenie: 5
Váš hlas:
Ohodnoť tento recept!
Vytlačiť recept
Tento recept už je v nákupnom zozname
Množstvo Príprava
4 osoby 15 minút
Varenie
10 minút
Množstvo Príprava
4 osoby 15 minút
Varenie
10 minút
Orechový Išler /bezlepkový/
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Počet hlasov: 1
Hodnotenie: 5
Váš hlas:
Ohodnoť tento recept!
Vytlačiť recept
Tento recept už je v nákupnom zozname
Množstvo Príprava
4 osoby 15 minút
Varenie
10 minút
Množstvo Príprava
4 osoby 15 minút
Varenie
10 minút
Prísady
Cesto
Poleva
Množstvo: osoby
Jednotky:
Postup
  1. Z uvedených surovín spracujeme cesto, sformujeme do tvaru gule a odložíme do chladničky aspoň na 30-60 minút.
  2. Na pomúčenej doske cesto rozvaľkáme na hrúbku asi 3 mm, vykrajujeme srdiečka /alebo kolieska/ a pečieme na plechu s papierom na pečenie pri 180C asi 7-9 minút.
  3. Upečené a vychladené srdiečka spojíme dve s marmeládou. Zlepené srdiečka namáčame do čokoládovej polevy. Polevu necháme stuhnúť a Išlerky sú hotové! Poleva: roztopenú čokoládu a kokosový olej zmiešame
Zdieľať recept

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *