Ďalší super recept bez lepku! Chutia rovnako dobre ako klasické išlerky, a príprava je taká jednoduchá!
Orechový Išler /bezlepkový/
|
Vytlačiť recept
|
Pridať do nákupného zoznamu
Tento recept už je v nákupnom zozname
|
Množstvo | Príprava |
4 osoby | 15 minút |
Varenie |
10 minút |
|
|
Orechový Išler /bezlepkový/
|
Prísady
Cesto
- 300 g bezlepková múka Liana Cake Mix
- 100 g rastlinný tuk palmarin
- 100 g mletý orech
- 100 g práškový cukor
- 2 ks vajíčko
Poleva
- 2 PL kokosový olej
- 100 g horká čokoláda
Množstvo: osoby
Jednotky:
Postup
- Z uvedených surovín spracujeme cesto, sformujeme do tvaru gule a odložíme do chladničky aspoň na 30-60 minút.
- Na pomúčenej doske cesto rozvaľkáme na hrúbku asi 3 mm, vykrajujeme srdiečka /alebo kolieska/ a pečieme na plechu s papierom na pečenie pri 180C asi 7-9 minút.
- Upečené a vychladené srdiečka spojíme dve s marmeládou. Zlepené srdiečka namáčame do čokoládovej polevy. Polevu necháme stuhnúť a Išlerky sú hotové! Poleva: roztopenú čokoládu a kokosový olej zmiešame
Zdieľať recept