Pečený bôčik
|
Vytlačiť recept
|
Pridať do nákupného zoznamu
Tento recept už je v nákupnom zozname
|
Pečený bôčik
Množstvo | Príprava |
6 osôb | 15 minút |
Varenie | Pasívny čas |
90 minút | 30 minút |
|
|
Pečený bôčik
Pečený bôčik
|
Prísady
- 1000 g bravčový bôčik
- 2 ks cibuľa
- 7 strúčik cesnak
- 4 PL soľ
- 2 ČL mleté čierne korenie
- 1 PL rasca mletá
Množstvo: osôb
Jednotky:
Postup
- Bôčik bez kostí nakrájame na hrubšie kusy, poriadne osolíme, posypeme mletým čiernym korením a mletou rascou. Mäso dáme do pekáča. Pridáme olúpané strúžiky cesnaku a na štvrte nakrájané cibule. Zakryjeme alobalom a na 180°C pečieme asi 90 minút.
- Potom odstránime alobal a podľa vlastnej chuti ešte grilujeme 10-15 minút. Podávame s chlebom, uhorkami a pod.
Zdieľať recept