Recept na paradajkovú kapustu

Kapusta je považovaná za všeliek a najmä v chladnom období by mala byť samozrejmou súčasťou našich jedálničkov. Táto zelenina obsahuje obrovské množstvo vitamínu C, vitamíny A, E, K, B1, B2, aj takzvaný protivredový vitamín U. Vyskúšajte tento recept a zaraďte ho do vášho jedálnička.

Recept na paradajkovú kapustu
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Počet hlasov: 1
Hodnotenie: 5
Váš hlas:
Ohodnoť tento recept!
Vytlačiť recept
Tento recept už je v nákupnom zozname
Recept na paradajkovú kapustu
Množstvo Príprava
6 porcia 5 minút
Varenie
40 minút
Množstvo Príprava
6 porcia 5 minút
Varenie
40 minút
Recept na paradajkovú kapustu
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Počet hlasov: 1
Hodnotenie: 5
Váš hlas:
Ohodnoť tento recept!
Vytlačiť recept
Tento recept už je v nákupnom zozname
Recept na paradajkovú kapustu
Množstvo Príprava
6 porcia 5 minút
Varenie
40 minút
Množstvo Príprava
6 porcia 5 minút
Varenie
40 minút
Prísady
Množstvo: porcia
Jednotky:
Postup
  1. Na oleji speníme pokrájanú cibuľu, pridáme po častiach pokrájanú kapustu, krátko spolu orestujeme a zalejeme s vodou. Pridáme soľ a korenie a varíme cca 20 minút,
  2. Keď je kapusta uvarená, pridáme postupne paradajkový pretlak a múku. Zahustíme podľa potreby, v závislosti od množstva vody. Ak je konzistencia hustá, dolejme vodu, ak riedka, pridáme opäť múku.
  3. Nakoniec posolíme a dochutíme kryštálovým cukrom cca asi 2 - 3 polievkovými lyžicami. Privedieme do varu a na miernom ohni varíme ešte cca 5 minút. Ponúkame s mäsom, s klobásou, s párkami, s fašírkou a pod.
Zdieľať recept

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *