Segedínsky guláš
|
Vytlačiť recept
|
Pridať do nákupného zoznamu
Tento recept už je v nákupnom zozname
|
Segedínsky guláš
Množstvo | Príprava |
4 osoby | 30 minút |
Varenie |
50 minút |
|
|
Segedínsky guláš
Segedínsky guláš
|
Prísady
- 1000 g kyslá kapusta
- 500 g bravčové pliecko
- 1 ks cibuľa
- 1/2 ČL soľ
- 1/2 ČL mletá červená paprika
- 1 ČL mletá rasca
- 1/2 ČL mleté čierne korenie
- 250 ml kyslá smotana
Množstvo: osoby
Jednotky:
Postup
- Cibuľu nakrájame na kocky a speníme na masti. Pridáme na kocky nakrájané mäso, prudko orestujeme, okoreníme a pridáme mletú červenú papriku. Podlejeme vodu a dusíme do mäkka.
- Medzitým si pripravíme kapustu. Ak je moc kyslá prepláchneme. Pridáme k mäsu, pridáme aj mletú rascu a dochutíme.
- Ešte 15 minút spolu dusíme na miernom ohni. Podávame s kyslou smotanou.
Zdieľať recept