Vyprážaná kuracia pečeň
|
Vytlačiť recept
|
Pridať do nákupného zoznamu
Tento recept už je v nákupnom zozname
|
Vyprážaná kuracia pečeň
Množstvo | Príprava |
4 osoby | 15 minút |
Varenie |
20 minút |
|
|
Vyprážaná kuracia pečeň
Vyprážaná kuracia pečeň
|
Prísady
- 500 g kuracia pečeň
- 3 ks vajíčko
- 100 g hladká múka
- 100 g strúhanka
- 2 šálka olej
Množstvo: osoby
Jednotky:
Postup
- Kuraciu pečeň umyjeme a očistíme. Papierovým uterákom trocha usušíme.
- Obalíme v múke, rozšľahaných vajíčkach a v strúhanke. Vyprážame v horúcom oleji do zlatista z oboch strán. Pred podávaním posypeme soľou.
Zdieľať recept